Mijn favorieten

Ruyssenaars Makelaars

Ruyssenaars Makelaars heeft al sinds de oprichting in de jaren ’70 de sterke ambitie om voorop te lopen en met het motto steeds dat ‘andere’ makelaarskantoor te willen zijn. Integriteit, transparantie en realiteitszin zijn voor ons kernwoorden die het kantoor juist typeren. Reële opdrachten. Geen luchtkastelen. Gewoon met beide benen op de grond.
 
Deze kernwoorden hebben ons door de jaren heen geholpen te doen groeien. Stilzitten betekent achteruitgang, dus laat de markt maar zien dat we in beweging zijn! De huidige, groeiende woningmarkt gaat hand in hand met een  - in ons geval - compleet nieuwe huisstijl: de gevel van kantoor, de straatborden, de website en nog veel meer uitingen zijn vernieuwd om onze naam nóg meer kenbaar te maken!
 
Ruyssenaars makelaars is een jong en zeer gedreven team, waar de klant te allen tijde centraal staat. De directie wordt gevoerd door Martijn Ruyssenaars en Anton van Ginkel, beiden Register Makelaar Taxateur (RMT) en lid NVM. Martijn en Anton worden ondersteund door de binnendienst-collega’s Merel van der Vlist en Annemarie Boshuizen die beiden ook al jaren werkzaam zijn bij Ruyssenaars Makelaars.
 
Wilt u weten wie we zijn en wat we doen? Wij openen deuren die voor anderen als gesloten worden gezien…. Loopt u eens binnen voor een kennismakingsgesprek.
 
Kantoor Vestiging Ruyssenaars Makelaars

Ruyssenaars Makelaars

BILTHOVEN

Vinkenlaan 1
3722 AH BILTHOVEN
KvK nummer: 30052584

Routeplanner

Route van naar Vinkenlaan 1, 3722 AH Bilthoven