Wij helpen u graag

De aankoop van een woning

030-2282387
info@ruyssenaars.nl

De aankoop van een woning

Uw huis kopen via Ruyssenaars Makelaars. Een betrouwbare begeleiding en een juiste aankoopprijs.

Heeft u een droomhuis op het oog? Of wilt u dat Ruyssenaars Makelaars als specialist in uw zoeksegment actief voor u op zoek gaat? Dan is dit hét moment om een makelaar in te schakelen die úw belangen behartigt, kritisch meekijkt en u adviseert.
Met een aantal criteria die voor u van toepassing zijn wordt u via email op de hoogte gehouden van het aanbod. U kunt de keuze maken voor alleen ons “eigen” aanbod of voor het aanbod inclusief het woningaanbod van onze collega makelaars. Hier aan zijn geen kosten verbonden.

Wilt u zich niet langer vrijblijvend oriënteren, maar bent u gericht op zoek naar een nieuw droomhuis? Wilt u vroegtijdig en op maat worden geïnformeerd over het meest actuele aanbod? Schakel dan ons kantoor in voor een optimale slagingskans.

Wij stellen samen met u een woningprofiel op. Daardoor weten wij precies wat u zoekt en kunnen wij gericht en actief voor u op zoek gaan naar een woning die voldoet aan uw eisen en wensen. Wij houden niet alleen ons eigen aanbod scherp in de gaten, maar ook dat van andere NVM Makelaars. En méér. Want als NVM Makelaar hebben wij toegang tot het NVM netwerk, waardoor wij bijvoorbeeld als eerste inzicht hebben in woningen die op de markt gaan komen. Bovendien kennen wij de markt en de historie van veel te koop staande woningen.

Zoekopdracht Exclusief
Sommige verkopers behoeven geen maximale exposure en wensen alleen optimaal serieuze, zeer gerichte woningzoekers. Mensen die een uitgesproken beeld hebben bij zaken als hoe groot het huis moet zijn, in welke wijk het gesitueerd mag zijn en dat de garage plek moet hebben voor tenminste drie oldtimers. Mensen die hun financiële reikwijdte kennen, beslissingen durven te nemen en rijp zijn voor dat ene huis dat hen in de ‘stille verkoop’ wordt aangeboden. 

U zoekt een bijzondere, aparte, unieke woning die maar niet op Funda komt? Wij informeren u graag over de mogelijkheden van aankoopbegeleiding in het hoger segment. Niet voor niets is ons motto “opent deuren” – voor verkopers én kopers!

Uw voordeel zit niet alleen in “de krenten uit de pap” die u als eerste bereiken

Uw voordeel zit niet alleen in “de krenten uit de pap” die u als eerste bereiken, maar natuurlijk ook in advisering over de prijs, voorwaarden en andere, belangrijke zaken die voor uw aankoop essentieel kunnen zijn. Maar ook praktische zaken regelen wij voor u, zoals het organiseren van kijkafspraken. Groot voordeel daarvan is dat wij kritisch met u meekijken, mogelijk extra onderzoek doen, en op die manier voorkomen dat u voor onaangename verrassingen komt te staan. Ook begeleiden wij u tijdens de onderhandelingen en het afronden van de aankoop, zoals het ondertekenen van de koopakte. Voor het begeleiden van de aankoop, vragen wij een tegenprestatie in de vorm van een courtage. Heeft u belangstelling voor een woning die bij Ruyssenaars Makelaars te koop staat of komt, dan mogen wij niet uw aankoopmakelaar zijn, omdat wij al makelaar zijn van de verkopende partij. Maar met een zoekopdracht brengen wij u als eerste op de hoogte. Ook van ons eigen aanbod.

Neem contact met ons op