Over ons

Ruyssenaars Makelaars

030-2282387
info@ruyssenaars.nl

Ruyssenaars Makelaars

Ruyssenaars Makelaars heeft al sinds de oprichting in de jaren ’70 de sterke ambitie om voorop te lopen en met het motto steeds dat ‘andere’ makelaarskantoor te willen zijn. Integriteit, transparantie en realiteitszin zijn voor ons kernwoorden die het kantoor juist typeren. Reële opdrachten. Geen luchtkastelen. Gewoon met beide benen op de grond.

Deze kernwoorden hebben ons door de jaren heen geholpen te doen groeien. Stilzitten betekent achteruitgang, dus laat de markt maar zien dat we in beweging zijn! De huidige, groeiende woningmarkt gaat hand in hand met een – in ons geval – compleet nieuwe huisstijl: de gevel van kantoor, de straatborden, de website en nog veel meer uitingen zijn vernieuwd om onze naam nóg meer kenbaar te maken!

Ruyssenaars makelaars is een jong en zeer gedreven team, waar de klant te allen tijde centraal staat. De directie wordt gevoerd door Martijn Ruyssenaars, Register Makelaar Taxateur (RMT) en lid NVM. Martijn en James Boonen (Vastgoed-adviseur) worden ondersteund door de binnendienst-collega’s Merel van der Vlist en Annemarie Boshuizen die beiden ook al jaren werkzaam zijn bij Ruyssenaars Makelaars.

Wilt u weten wie we zijn en wat we doen? Wij openen deuren die voor anderen als gesloten worden gezien…. Loopt u eens binnen voor een kennismakingsgesprek.

Martijn Ruyssenaars
RMT makelaar/taxateur o.g.
Martijn bracht zijn jeugd door in Bilthoven waarna hij, na zijn HEAO-MER en Makelaardij-opleiding in 1997 weer in de gemeente De Bilt kwam wonen. Vanaf 1997 heeft Martijn circa 3 jaar in het notariaat gewerkt. Na het notariaat is hij in 2000 in de (bedrijfs)makelaardij gaan werken en in 2002 beëdigd als register makelaar/taxateur o.g. met specialismen Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed. Sinds 2004 is hij werkzaam in Bilthoven alwaar hij in het familiebedrijf is gaan werken.
Merel van der Vlist & Anne-Marie Boshuizen
Dit ijzersterke duo zorgt voor het reilen en zeilen binnen Ruyssenaars Makelaars en ondersteunen Martijn en James waar nodig! Merel heeft haar klantgerichte en altijd helpende houding ‘ontdekt’ in de cosmetica branche. Na 5 jaar verkoop- en leidinggevende ervaring koos ze er eind 2008 voor om in de makelaardij te gaan werken. Merel is geboren en getogen in Zeist, waar ze nu ook woont. Doordat ze ruim 5 jaar in Bilthoven heeft gewoond kent ze ons prachtige dorp van binnen en van buiten. Annemarie kwam in 1996 bij ons kantoor werken. Met haar Schoevers vooropleiding en bovenal praktische aanpak van nieuwe en lopende zaken is zij een belangrijke kracht in ons kantoor. Vanwege haar lange werkervaring kent ze alles en iedereen in de gemeente, een netwerk dat in onze branche buitengewoon belangrijk is.

Loopt u eens binnen voor een kop koffie!
James Boonen
Vastgoedadviseur
James is de nieuwste aanwinst van ons kantoor en begin 2020 gestart als Makelaar in opleiding. Hij staat bekend om zijn enthousiasme, mensenkennis en gedrevenheid. De afgelopen jaren heeft hij als bedrijfsleider in de Sales gewerkt en inmiddels de weloverwogen stap naar de Makelaardij gemaakt. Momenteel volgt hij de opleiding tot Makelaar en hij kan niet wachten om alle ins en outs van het vak te leren! James was al goed bekend met Bilthoven (waar hij familie heeft wonen) en woonde al eerder in De Bilt; in 2019 is hij naar Bilthoven verhuisd.