Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Nachtegaallaan 18 in Bilthoven 3722 AB

Nachtegaallaan 18

3722 AB Bilthoven
Vraagprijs € 785.000,- k.k.

Omschrijving

Woon-/winkelhuis Nachtegaallaan 18/18a te Bilthoven

Op een levendige locatie, in het centrum van Bilthoven aan het thans bijna gerenoveerde Vinkenplein, staat dit in circa 1920 gebouwde winkel-woonhuis met een fantastische op het zuidwesten gerichte achtertuin. De perceelgrootte bedraagt 529 m2, de verhuurde winkel heeft een vvo van 73 m2 en de woning meet 122 m2 woonoppervlakte. Op...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Woonoppervlakte 195 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Woon-/winkelhuis Nachtegaallaan 18/18a te Bilthoven

Op een levendige locatie, in het centrum van Bilthoven aan het thans bijna gerenoveerde Vinkenplein, staat dit in circa 1920 gebouwde winkel-woonhuis met een fantastische op het zuidwesten gerichte achtertuin. De perceelgrootte bedraagt 529 m2, de verhuurde winkel heeft een vvo van 73 m2 en de woning meet 122 m2 woonoppervlakte. Op loopafstand van het pand is het station gelegen, evenals ruime parkeergelegenheid. In het "rijtje" van dit object zijn onder meer een kapperszaak, slijterij en damesmodezaak gelegen. Op eigen terrein is parkeergelegenheid voor twee auto's.

De verhuurde winkelruimte heeft een oppervlakte van 73 m2 is thans in gebruik als damesmodezaak. De entree van de winkel is aan de voorzijde gelegen en de pui breedte bedraagt maar liefst circa 7,40m. Direct achter de winkelruimte is een pantry- en toiletruimte gelegen, de winkel beschikt over airconditioning.

Het woonhuis heeft de opgang via het portaal aan de voorzijde. Vanuit de hal worden de keuken, woonkamer en serre bereikt. Zowel van serre als vanuit keuken is de circa 25m diepe achtertuin te bereiken (met een houten bergschuurtje).
Op de 1e verdieping zijn vier kamers (waarvan drie slaapkamers) en de badkamer gelegen. De woonkamer heeft een fenomenaal uitzicht over het Vinkenplein, de ouderslaapkamer - die aan de achterzijde is gelegen - heeft een ruim balkon en zicht op de achtertuin. De badkamer heeft de beschikking over een douche, wastafel en wasmachine-aansluiting.

Aanvaarding in overleg, kan spoedig.

Kadastraal bekend gemeente De Bilt sectie E nummer 4083 en 4079, tezamen groot 529 m2

Vraagprijs € 785.000,- k.k.

In de koopovereenkomst zullen de volgende clausules van toepassing zijn:

Asbestclausule
Aan de verkoper is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt, anders dan het zichtbare pijpje op het dak en in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd, te doen gebruikelijk was. Bij eventuele verwijdering van de asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden getroffen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enige asbesthoudende stof in de onroerende zaak kan voortvloeien. Koper heeft een eigen onderzoeksplicht met betrekking tot de aanwezigheid van asbest.

Ouderdomsclausule
Het is koper bekend dat de onroerende zaak meer dan 80 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. In afwijking van artikel 6.3. van deze koopakte komt het geheel of ten dele ontbreken van een of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorden van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper.

Niet zelf-bewoningsclausule
Verkoper heeft koper geattendeerd op het feit dat hij het verkochte nooit zelf feitelijk heeft gebruikt en daardoor koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf feitelijk had gebruikt. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor rekening en risico van koper komen en dat bij de vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden.

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 785.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Eindwoning Bouwperiode 1906-1930 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum Indeling Woonoppervlakte 195 m² Perceeloppervlakte 529 m² Gebouwgebonden buitenruimte 15 m² Externe bergruimte 11 m² Inhoud 764 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen Balkon Ja Energie Verwarming C.V.-Ketel Buitenruimte Tuin Achtertuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 225 m² (30.0 m bij 7.5 m) Ligging hoofdtuin Zuidwest Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Aangebouwd steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren en op eigen terrein Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Redelijk tot goed Huidig gebruik Woon-/winkelruimte Huidige bestemming Woon-/winkelruimte Kadastrale gegevens Gemeente De Bilt Sectie E Perceelnummer 4083 Oppervlakte 511 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente De Bilt Sectie E Perceelnummer 4079 Oppervlakte 18 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Nachtegaallaan 18, 3722 AB Bilthoven

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over deze of een andere woning, neemt u dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. Een telefoontje kan natuurlijk ook: 030-2282387

 
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.